OM BULLSEYE

Jag som startade Bullseye jobbade som cash equity trader på en Svensk asset manager under sju år. Sedan ett antal år tillbaka arbetar jag heltid med investeringar i framförallt mindre nordiska noterade bolag.

Analyser

Analyserna jag publicerar är inte betalda eller beställda av av något företag. Jag utvecklas som investerare och analytiker genom att publicera analyser som alla kan ta del av. Har jag fel eller missat någonting kommer det påvisas och på så sätt blir analysen bättre. Det är dessutom ett bra sätt för mig att strukturera och följa en process för att analysen ska bli genomarbetad och välgjord. Dessutom vill jag gärna medverka till den kollektiva kunskapsbanken som finns då jag tror på att dela med sig av kunskap.

Köp, sälj och mina innehav

Mina analyser ska ligga till grund för egen analys. Bara för att jag tycker en aktie verkar köpvärd eller undervärderad betyder det inte att det är rätt att investera i den aktien. Jag skriver eller publicerar inte vilka aktier jag köper och säljer. Ibland kan jag göra inlägg på twitter vilka aktier jag äger för tillfället men det kan ändras fort.

Mer om mig

Jag finns på twitter och min DM är alltid öppen. Vill ni lyssna på  Penserpodden där jag medverkar hittar ni den här