10 AUG 2021

Kl 13:30

Suttit framför skärmarna, kollat grafer hela dagen. Måste tillbaka till känslan igen. Har pratat tidigare om att jag måste ta en längre vy på mina investeringar. Jag tog bort 4h graferna. ersatte de med dagsdata och tittar framförallt på vecka- och månad. Vill lyfta blicken. Men går jag går genom mina tidigare trades som funkat bra så är det i 4h jag haft hyfsad framgång i. Inte alltid men många gånger. Gillar tidsramen med 4h i kombination med dag och vecko-momentum. Kommer fokusera på de längre tidshorisonterna men jag bör nog inte förkasta tradingen i 4h då jag verkar ha en edge där. Men måste se till att inte handla för ofta utan vänta på bra set-ups.

Lyssnade på en podd om att föra journal för tradingen. Rätt bra så jag har beställt en bok, ni hittar den HÄR.

När jag gjorde min dagliga koll i Holdings fastnade jag för att Putnam Invest hade kortat Kambi dagarna innan Kambis rörelelse på -30% och täckt positionen den dagen. Klar insiderinformation på den. Sjukt att ingen märker sånt.