16 JULI 2021

Kl 10

Bäsigt i portföljen. Mina innehav har inte direkt medvind nu. Konstigt att man alltid känner sig så osmart när man kommer in snett i en position. Men överlag är jag nöjd med innehaven, ligger lite tungt i framförallt Azelio (35) och Angler (17). Men det är nog bra träning i min nya stil – contrarian, att lära sig ta smärta. Men måste återigen se till att inte ha för bråttom in i en position, ofta får man både en och två chanser att komma in lägre. Tålamod i kombination med FOMO är svårt psykologiskt att få bukt med.

Hade Byggmax i airpodsen på morgonpromenaden. Med appen Quartr är det så smidigt att riva av confcallen och Q&A. Jag är verkligen glad att vara heltidsinvesterare. Alla fantastiska personer som driver utvecklingen framåt och allt innehåll i poddar som produceras är så utvecklande.

Är borta från mina skärmar idag och nästa vecka vilket känns segt, men ett måste. Kan kanske är bra att lufta hjärnan lite.