23 AUG 2021

Kl 10

Full fokus fortsätter. Ökade min position i Embracer och Evolution på nedställ förra veckan men har nu släppt båda positionerna på morgonens rekyl. Plussade på båda. Jag gillar Embracer, förstår kraften men jag klarar inte av att värdera bolaget. Min kunskap är väldigt limiterad inom gaming. Jag har exponering genom Tin ny teknik och låter det vara så.

Evolution visar på enorm volatilitet och aktien befinner sig i en range och stora slag i aktien kommer fortsätta och jag har fortsatt exponering i en av mina mindre portföljer, men har som sagt släppt den i min stora aktiva portfölj.

Har även släppt Betsson för tillfället, tycker Kindred visar på bättre potential i kombination med att Kindred visar på bättre trend. Mitt största innehav är nu Rovio, följt av Kambi och  Azelio. Cedergrenska, Danske bank, Angler, Mag Interactive och Kindred ligger alla mellan 5% till 9%.

Brukar inte kolla mkt på den övergripande börsen, eller ta bets på hur OMXS30 ska röra sig men tog i fredags en hedge på 10% av portföljen med terminer. OMXS30 sålde av krafrigt i förra veckan och rekylerade kraftigt i fredags men i vecka börjar nu index rulla över. Under 2350 ser index svagare ut.