6 JULI 2021

kl 09.30

Känner mig irriterad. På med Winnerbäck, kanske kan plocka upp mig. Irriterad av att det öppnar svagt. Samma mönster som oftast, utländska mäklare vräker ut aktier direkt efter callen. Missbedömde Evolution (1425), svag nu. Kambi (429) svag. Securitas (140.85) som jag skalat av efter en perfekt ingång på 133.25 stark, irriterad. Fuck. Gillar inte att ha fel. Byggmax (84.55) lirar iallafall. Irriterad att jag inte behöll NOTE (121), analyserade, köpte mitten av december på 58 sek, gjorde allt enligt plan. Sålde ut sista posten i feb -21 på 70kr. Fuck. Note handlas nu till ev/ebit 22 vs 7-års snitt på 10.5. Jag har för dålig fantasi.

Irriterad på det här förbannade landet, dess politiker. Flatheten, känslan att det går helvete. Fuck. Måste än en gång se till att detta inte påverkar mig, komma i balans igen. Ur balans blir jag en sämre investerare, tar sämre beslut. Fokusera nu. Jobba på, stäng ute.

Kl 13:30

Fokuserat arbete, lunch och bra musik gör sitt till. Att sedan börsen vände upp gjorde mitt humör på topp igen. Det här i princip den enda orsaken att skriva en blogg. Att se hur irrationellt jag tänker och agerar och sedan försöka lära sig av sina misstag. Nu gjorde jag ingenting i mina positioner, men skulle kunnat gjort bort mig. Viktig lärdom till nästa gång. Mina bedömningar för Evo är korrekta, det var bra momentum när jag ökade igår och aktien spelar ut enligt min plan. Kambi är väldigt volatil och har alltid haft stora spreadar. Securitas ser stark ut men helt rätt av avvakta på rekyl.

Byggmax försvarar sig bra. Rekylen inte speciellt djup trots den kraftiga impulsen igår. Avvaktar. Profoto (öppnade på 85) är tunn, printade som lägst 79, intradag rörelse på -7%. Inte sunt. Jag tycker redan att värderingen är för hög.

Analyserna av Cedergrenska och Mag Interactive klara. Bra så.